Serbarea de Crăciun a elevilor și studenților de la Asistență Medicală Generală din cadrul COLEGTER-UPIT și DAMK

Elevii de la Asistență Medicală Generală - Colegiul Terțiar Nonuniversitar și studenții de la Asistență Medicală și Kinetoterapie - Departamentul de Asistență Medicală și Kinetoterapie (DAMK) al Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică au organizat împreună, joi, 12 decembrie 2019, un eveniment artistic în cadrul căruia au împodobit Bradul de Crăciun și au cântat colinde.

Evenimentul a fost coordonat de Șef lucrări dr.Ţânţu Monica, de la Departamentul de Asistență Medicală și Kinetoterapie din cadrul Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică. Au fost prezenți dr.Cristina Stocheci - Membru al Senatului, dr.Sorina Honțaru - Director al Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, conf.univ.dr.Daniela Giosanu - Directorul Departamentului de Ştiinţe Inginereşti Aplicate (DIMSIA), Șef Lucrări dr.Dan Diaconescu – DAMK și dr.Săndulescu Camelia.

Elevii și studenții de la Asistență Medicală Generală au strâns fonduri cu ajutorul cărora au cumpărat câteva daruri de Crăciun, pe care le-au împărțit, vineri, 13 decembrie 2019, familiilor defavorizate.

Citit 635 ori
Go to top
Template by JoomlaShine