Prorectorul UPIT conf.univ.dr.Adrian Sămărescu - Laureat al Galei Premiilor de Excelență decernate de Ziarul Argeșul

Prorectorul UPIT pentru Relații cu Studenții, Absolvenții și Mediul Socio-Economic, conf.univ.dr.Adrian Sămărescu a fost premiat, la Secțiunea Învățământ, în cadrul celei de-a 22-a ediții a Galei Premiilor de Excelență decernate de Ziarul Argeșul. Ceremonia de înmânare a distincțiilor a avut loc joi, 19 decembrie 2019, la „Terasa Artiştilor” din curtea redacţiei ziarului „Argeşul”. Evenimentul a coincis cu aniversarea a 30 de ani de la înființarea noului format al Ziarului Argeșul. 

Premiul mă onorează şi mă obligă în egală măsură. Prorector sunt vremelnic, profesor mi-am ales să fiu. Mă leagă amintiri de acest ziar căci, în perioada anilor ’93-’95, debutam la «Argeşul» cu un pseudonim, ce-i drept… La ceas aniversar, vă urez «La mulţi ani» cu sănătate! Să dea Bunul Dumnezeu ca adevărul şi valorile pe care le promovaţi prin «Argeşul» să rămână repere în societatea românească a mileniului trei”, a declarat conf.univ.dr.Adrian Sămărescu. 

Printre ceilalți laureați s-au aflat personalităţi ale vieţii politice, administrative, economice, culturale din Argeş -  Înalt Prea Sfinţia Sa Calinic, Arhiepiscopul Argeşului şi Muscelului, Subprefectul Adrian Bughiu, Președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, George Caval, omul de afaceri Ion Brănescu, Directorul Filarmonicii Pitești, Jean Dumitraşcu, actrița Luminița Borta.

 

Citit 862 ori
Go to top
Template by JoomlaShine