UPIT la Reuniunea Reprezentanților Birourilor de Relații Internaționale ale instituțiilor membre AUF în Europa Centrală și de Est

Prorectorul UPIT pentru Relații Internaționale, conf.univ.dr.Emanuel SOARE a participat la Reuniunea Reprezentanților Birourilor de Relații Internaționale din cadrul instituțiilor membre ale Agenției Universitare a Francofoniei (AUF) pentru Europa Centrală și de Est, reuniune care s-a desfășurat la 11-12 Februarie 2019, la Universitatea de Agronomie și Medicină Veterinară din București. 

Reuniunea a constituit un bun prilej pentru schimburi de experiență și de bune practici între participanți, dar și de noi acorduri de colaborare cu universități din țări francofone. 

„Internaționalizarea formării profesionale, adaptată la piața muncii”, „Mecanismele de cooperare internațională (Proiecte de consolidare a capacităților)”, „Internaționalizarea învățământului superior”, „Expertize academice europene” – sunt câteva titluri ale prezentărilor care au avut loc în cadrul reuniunii. 

Agenția Universitară a Francofoniei (AUF) reunește 845 de instituții de învățământ superior și de cercetare, provenind din 111 țări de pe cinci continente.

 

Citit 406 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework