Caravana UPIT pornește în liceele din Județul Argeș

Universitatea din Pitești a început, miercuri, 13 Februarie 2019, o campanie de promovare a ofertei sale educaționale pentru anul universitar 2019-2020, în liceele și colegiile din Pitești și Județul Argeș. Prima oprire a avut loc la Colegiul Tehnic „Costin D.Nenițescu” din Pitești.

Echipa Caravanei UPIT este formată din studenți și cadre didactice de la cele șase facultăți ale Universității din Pitești, și este coordonată de Directorul Centrului de Marketing UPIT, conf.univ.dr.Amalia Duțu.

Caravana UPIT oferă elevilor de liceu oportunitatea de a afla informații detaliate despre disciplinele de studiu ale Universității din Pitești, prin discuțiile libere pe care le pot avea cu studenți și profesori UPIT.

Elevii vizionează un film promoțional despre Universitatea Pitești și primesc câte un Ghid al Candidatului UPIT. La finalul prezentărilor există un mini-concurs, în care se pune o întrebare, iar elevul care dă răspunsul corect primește o Agendă UPIT și un memory-stick.

“Menirea noastră este să-i sprijinim pe studenți să se dezvolte atât profesional cât și personal” – este mesajul Rectorului UPIT, conf.univ.dr.ing.Dumitru CHIRLEȘAN.

Motto-ul Caravanei UPITSuccesul tău. Misiunea noastră!”

Citit 478 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework