Un nou program de licență la UPIT din domeniul Sociologie - Resurse Umane

Începând cu anul universitar 2019-2020, studenții pot urma cursurile noului program de studii de licență, Resurse umane, din domeniul Sociologie. Programul a primit deja autorizarea de funcționare din partea ARACIS, Agenția Română de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, pentru cele 60 de locuri, cu și fără taxă.

Admiterea se va face pe bază de dosar, în funcție de media de admitere, care se calculează astfel: 50% Media generală a examenului de bacalaureat + 50% Rezultatele școlare obținute la proba scrisă la examenul de bacalaureat, la disciplina Sociologie / Economie / Matematică/ Filozofie / Logică / Biologie / Limba și literatura română (în ordinea indicată). Candidatul trebuie să depună și un eseu motivațional, care va primi un calificativ, fie admis, fie respins.

Înscrierea se va face în perioada de admitere, între 10 și 31 iulie, în sesiunea de vară, sau în sesiunea de toamnă, între 02 și 18 septembrie, în limita locurilor rămase neocupate. Detalii suplimentare pot fi obținute accesând pagina web a UPIT, https://www.upit.ro/ro/academia-reorganizata/facultatea-de-stiintele-educatiei-stiinte-sociale-si-psihologie-2/admitere-licentamaster-fsessp1/admitere-2019-2020.

 

Citit 3221 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework