Eşti student UPIT? Vino la ''Mindcraft Academy by BRD"!

Dacă îţi doreşti:

  • Să înţelegi ce înseamnă banking de la profesionişti în domeniu;
  • Să înveţi lucruri practice, cu aplicabilitate imediată atât în viaţa profesională, cât şi personală;
  • Să înţelegi ce înseamnă antreprenoriatul;
  • Să explorezi posibilităţi de inovare într-o lume din ce în ce mai dinamică şi plină de tehnologie,

atunci, «Mindcraft Academy by BRD» este programul în care te poţi înscrie. Poţi face parte din prima generaţie de alumni ai unei «academii alternative», care susţine studenţii pe parcursul lor personal şi profesional. 
Cum? Prin mentorat oferit de experţii BRD în personal branding, orientare în carieră, comunicare eficientă, gândire creativă, cash management, antreprenoriat.


«Mindcraft Academy by BRD» îţi oferă acces la stagii de pregătire în cadrul BRD, ateliere de dezvoltare personală şi profesională în domeniul bancar, evenimente «open days», mentorat. Şi multe alte oportunităţi pe parcursul întregului an universitar.


Te aşteptăm să te înscrii până pe 22 MARTIE 2019! 


Pentru înscrieri, vă rugăm să vă adresați Centrului de Marketing Universitar, clădirea Rectoratului din Târgul din Vale, nr.1, camera nr. 5 sau să transmiteți un e-mail la adresa Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

Citit 36 ori
Go to top
Template by JoomlaShine