Bogdan Gogoloși, CSU Pitești, Campion Național Universitar la Karate

Bogdan Gogoloși, CSU Pitești, a câștigat, pentru a cincea oară consecutiv, locul I la Campionatul Național Universitar de Karate (categoria 60 kg), desfășurat la 17 martie 2019 la Sala Sporturilor din Complexul Olimpic Izvorani. În urma acestui rezultat, Bogdan Gogoloși a devenit Campion Național Universitar al ediției 2019 și va participa la Jocurile Europene Universitare de Contact 2019 – Zagreb, Croația. 

La Campionatul Național Universitar de Karate au participat 50 de studenți din aproximativ 20 de universități din țară. Universitatea din Pitești a participat cu o echipă de la Facultatea de Științe, Educație Fizică și Informatică, condusă de lect. univ. dr. Ghimișliu Florin (Bogdan Gogoloși, Master Activități Motrice Curriculare și Extracurriculare /AMCE, an I, categoria 60 kg și  Iorga Vlad, doctorand, an I, categoria 84 kg). 

În paralel s-a desfășurat și Campionatul Național de karate interstiluri pentru minicadeți și seniori, unde studenții Universității din Pitești au reușit următoarele rezultate:

- Bogdan Gogoloși – Master AMCE - an I – categoria 60 kg – loc I (pentru a 2-a oară consecutiv)

- Iorga Vlad – doctorand an I – categoria 84 kg – loc I.

Astfel, studenții UPIT vor participa la Campionatul European de Karate din Guadalajara, Spania (27-31 martie 2019).

 

Citit 465 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework