A 10-a Săptămână Internațională Erasmus la UPIT

În perioada 15-19 Aprilie 2019, Universitatea din Pitești organizează cea de-a 10-a ediție a Săptămânii Internaționale Erasmus. La acest eveniment participă 23 de cadre didactice de la University of Elbasan "Aleksander Xhuvani" din Albania, University of Shkodra "Luigj Gurakuqi" din Albania, Yerevan Brusov State University of Languages and Social Sciences din Armenia și Mansoura University din Egipt.

Cadrele didactice vor susține activități de predare în cadrul tuturor facultăților Universității din Pitești, vor participa la o serie de evenimente, conferințe, mese rotunde și vor vizita facilitățile de cercetare ale universității.

Rectorul Universității din Pitești, conf.univ.dr.ing. Dumitru Chirleșan s-a întâlnit cu delegațiile celor patru universități participante pentru a discuta posibilitatea de a realiza noi programe de studii internaționalizate, de a realiza echipe mixte de cercetători pentru participarea la competițiile internaționale de finanțare a proiectelor de cercetare și pentru a dezvolta conferințele internaționale și revistele științifice pe care Universitatea din Pitești și universitățile participante le derulează.

Citit 1961 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework