Acord Erasmus+ între Universitatea din Pitești și Universitatea Paris-Est Créteil Val de Marne

Specializarea Terapie Ocupațională din cadrul Departamentului Asistență Medicală și Kinetoterapie al Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică a Universității din Pitești și Universitatea Paris-Est Créteil Val de Marne (UPEC), o instituție academică de prestigiu din Franța, au semnat, la 17 Aprilie 2019, un Acord inter-instituțional Erasmus+.

Acordul, semnat pentru perioada 2019-2021, prevede schimburi de experiență și mobilități studențești/academice, în vederea perfecționării în domeniul terapiei ocupaționale.

Demersul se înscrie în interesul de internaționalizare, manifestat de Departamentul UPIT de Asistență Medicală și Kinetoterapie.

Acordul s-a realizat cu sprijinul direct al prof.emerit.dr.ing.Marioara Abrudeanu, cadru didactic asociat la Departamentul de Fabricație și Management Industrial al Facultății UPIT de Mecanică și Tehnologie, promotor al unei serii de acorduri de cooperare culturale, de cercetare și de schimburi de experiență între Universitatea din Pitești și instituții culturale și de învățământ superior din Franța.

 

Citit 929 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework