UPIT partener al ”Campionatului European de Karate Tradițional” (ETKF)

Universitatea din Pitești este partener în organizarea Campionatului European de Karate Tradițional (ETKF) care va avea loc la Pitești la 13-16 iunie, sub egida Președinției României la Consiliul Uniunii Europene. Evenimentul va fi lansat printr-o conferință de presă, miercuri, 15 mai 2019, ora 15.00, la sediul din Str.Doja al Universității din Pitești. 

Campionatul – în cadrul căruia se estimează participarea a peste 300 de sportivi din Europa - este susținut de Ministerul Tineretului și Sportului și de Federația Română de Karate Tradițional. Din partea Ministerului Tineretului  va participa Secretarul de Stat Cosmin Butuza și Directorul General Daniel Jianu. 

La conferința de presă vor participa: prof.univ.dr.Vladimir Iorga- 10 DAN-Presedintele ETKF, prof.univ.dr. Șerban Valeca - 8DAN - Vicepreședinte ETKF, Cosmin Butuza, Secretar de Stat MTS, prof.Nicolae Marandici - 7DAN - Președinte FRKT, conf.univ.dr.ing.Dumitru Chirleșan - Rectorul Universității Pitești, conf.univ.dr.Dan Manu - Președintele Consiliului Județean Argeș, cealaltă instituție parteneră în organizarea Campionatului.

 

 

Citit 385 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework