UPIT medaliată la Târgul Internațional de Invenții și Idei Practice INVENT-INVEST 2019

Conf.univ.dr.Daniel Roșu - Departamentul de Educație Fizică și Sport al Universității din Pitești, Director al Centrului UPIT de Cercetare pentru Performanță Umană - a obținut Diploma de Excelență pentru un Simulator portabil de cățărare, prezentat la Târgul Internațional de Invenții și Idei Practice INVENT-INVEST, desfășurat la 7-9 mai 2019 la Universitatea de Petrol și Gaze din Ploiești. 

Conf.univ.dr. Daniel Roșu și studenții Carmen Ilie și Marius Dobre au obținut, totodată, Diploma de Excelență pentru un Dispozitiv pentru dezvoltarea controlului fin al mișcării membrelor superioare. 

Târgul Internațional de Invenții și Idei Practice INVENT-INVEST este inițiat de Societatea Inventatorilor din Romania (SIR), Universitatea Petrol-Gaze din Ploiești și Universitatea „Gheorghe Asachi” din Iași, instituții cu tradiție și experientă în domeniul cercetării științifice. Evenimentul are ca obiectiv promovarea creativității tehnice și a cercetării științifice în rândul studenților, elevilor, comunității academice și mediului de afaceri.

 

Citit 451 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework