Conferința Națională a Profesorilor ”EDUCAȚIA LA TIMPUL VIITOR”, 8 iunie 2019

Facultatea de Ştiinţe ale Educaţiei, Ştiinţe Sociale şi Psihologie, prin Departamentul de Ştiinţe ale Educaţiei, în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Argeș, Casa Corpului Didactic Argeș şi Centrul de cercetări ştiinţifice în domeniul psihopedagogiei aplicate – PRO EDEXPERT anunţă organizarea Conferinţei Naţionale a Profesorilor -”EDUCAȚIA LA TIMPUL VIITOR”, ediţia a VI-a, ce va avea loc la 08 iunie 2019.  

Scopul conferinţei este acela de a crea cadrul unei dezbateri privind problematica educației prezente și viitoare, orientarea prospectivă a educației și regândirea acesteia, în acord cu cerințele viitoare ale societății, precum şi cu transformările rapide și profunde ce au loc în plan socio-economic și tehnologic. 

Conferinţa se adresează, în egală măsură, profesorilor din învăţământul primar şi preşcolar, profesorilor din învățământul gimnazial și liceal, consilierilor şcolari, specialiştilor din domeniul ştiinţelor educaţiei (cercetători, formatori), masteranzilor/ studenţilor. 

Principalele direcţii tematice abordate: 

  1. Tendințe actuale în educația timpurie,
  2. Aplicații practice în consilierea educațională,
  3. Implicații psihopedagogice în reușita școlară,
  4. Bune practici în alternativele educaționale,
  5. Tendințe actuale în didactica specialității,
  6. Bune practici în managementul educațional,
  7. Orientări contemporane în formarea profesorilor. 

Calendarul conferinţei: 

  • 30 mai 2019: trimiterea formularului de înscriere, a rezumatului lucrării și a dovezii privind achitarea taxei de participare și publicare la adresa  Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..
  • 09 iunie 2018: desfăşurarea lucrărilor conferinţei;
  • 30 iulie 2019: trimiterea lucrărilor full text. 

Pentru informaţii suplimentare: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea..

 

 

Citit 1202 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework