Premii pentru studenții UPIT participanți la stagiile de practică din cadrul proiectului POCU/90/6.13/6.14/106731

Studenții Universității din Pitești care au efectuat stagii de practică în cadrul proiectului POCU/90/6.13/6.14/106731 au participat, joi, 19 septembrie 2019, la o competiție studențească în cadrul căreia au prezentat lucrări realizate sub îndrumarea tutorilor din cadrul celor 26 de organizații din județ cu care s-au încheiat parteneriate și a cadrelor didactice din Universitatea din Pitești. 

Competiția s-a derulat sub coordonarea doamnei prof.univ.dr.habl.Daniela Pîrvu , responsabil coordonare și monitorizare stagii de practică. Comisiile de evaluare a lucrărilor au fost alcătuite din cadrele didactice care au coordonat activitatea de pregătire practică a studenților în cadrul proiectului și de directori ai departamentelor academice ale Universității din Pitești. Cele mai bune lucrări au fost premiate. 

La eveniment au fost prezenți și reprezentanții  Direcției Organismului Intermediar pentru programul Operațional Capital Uman din cadrul Ministerului Educației Naționale, doamna Elena Fătu și doamna Liliana Pătra. 

Managerul proiectului, prof.univ.dr.Mihaela Diaconu a felicitat participanții la competiție și a mulțumit echipelor de cadre didactice și tutorilor care au contribuit la realizarea activității de pregătire practică de specialitate a studenților UPIT la standarde foarte ridicate.

 

Citit 1243 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework