Încă o ediție reușită a proiectului studențesc ”BOBOC CAMP”

Un grup de 45 de studenți înmatriculați în anul 2019 la Universitatea din Pitești a participat, în perioada 16-20 septembrie 2019, la proiectul studențesc ,,BOBOC CAMP” tabără interdisciplinară special organizată de Centrul de Cercetare pentru Performanță Umană din cadrul Departamentului de Educației Fizică și Sport al Universității din Pitești, pentru acomodarea cu atmosfera studențească din cadrul UPIT.

Noii studenți UPIT au fost încântați de activitățile de teambuilding, cultural-sportive și turistice desfășurate într-o zonă mirifică de la poalele Munților Iezer, declarându-se extrem de bucuroși pentru faptul că au ales să se înscrie în această tabără inedită. Prin testele de echipă, competițiile de baschet sau fotbal, jocurile de imaginație, logică și autocunoaștere, ediția din 2019 a BOBOC CAMP le-a oferit participanților o experiență memorabilă și șansa de a-și începe noul an universitar deja însoțiți de prieteni noi.

Proiectul – finanțat de Ministerul Educației Naționale – este coordonat de Directorul Centrului de Cercetare pentru Performanță Umană din cadrul Departamentului de Educație Fizică și Sport al Universității Pitești, conf. univ. dr Daniel Roșu.

(material realizat cu sprijinul lui Alexandru Bota, student UPIT, Facultatea de Teologie, Litere, Istorie și Arte, participant la BOBOC CAMP 2019)

 

Citit 1020 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework