Audiție Neurofunk DnB la Colegiul Terțiar Nonuniversitar UPIT (COLEGTER-UPIT)

Ionuț Berechet - cursant la Clasa Analist Programator în cadrul Colegiului Terțiar Non-universitar al Universității Pitești (COLEGTER-UPIT) – a prezentat, joi, 31 octombrie 2019, a doua ediție a proiectului său inedit de producție de muzică electronică, intitulat Neurofunk DnB.  

În fața unui amfiteatru plin de invitați - cursanți COLEGTER-UPIT, studenți de la diferite programe de studiu din cadrul Universității din Pitești, profesori - Ionuț Berechet, creator de experiențe muzicale electronice unice, a încântat audiența cu neînfricatul sound Neurofunk, caracterizat prin schimbări interesante de ritm și tonalități.

Realizarea unei astfel de producții muzicale necesită o muncă asiduă de luni de zile. Pentru audiția de astăzi am muncit șase luni și mulțumesc acum Directorului (COLEGTER-UPIT), conf.univ.dr.ing.Mădălina Marian, datorită căruia are loc acest eveniment, profesorului meu îndrumător, lect.univ.dr. Mihaela Dumitrache, domnului Dan Oprescu, sunetist (Lydaly Muzical), Directorului Filarmonicii Pitești, Jean Dumitrașcu, care mi-a oferit șansa să debutez pe scena Filarmonicii,  și tuturor celor care m-au sprijinit”, a declarat pentru UPITMEDIA Ionuț Berechet.

Drum and bass (DnB) s-a desprins din scena Rave și Jungle din Marea Britanie, la începutul anilor 1990. Stilul este adesea caracterizat de brakebeats (de obicei 160-180 bpm) cu linii de Bass groase și sub Bass. Neurofunk (cunoscut ca Neuro) este un subgen de DnB care a apărut între 1997 și 1998 în Londra, ca o progresie a Techstep-ului.  

La eveniment au participat, alături de studenți UPIT și cursanți ( COLEGTER-UPIT), Directorul Colegiului Terțiar Non-Universitar, conf.univ.dr.ing.Mădălina Marian și Secretarul COLEGTER-UPIT, dna Denisa Dănilă, cadre academice ale Universității Pitești - conf.univ.dr.Daniela Giosanu și lect.univ.dr.Sorin Fianu (Departamentul Ingineria Mediului și Științe Inginerești Aplicate) și lect.univ.dr.Monica Neblea (Departamentul Științe ale Naturii) - și Directorul Filarmonicii din Pitești, Jean Dumitrașcu. 

https://chakradnb.com/

 

 

Citit 806 ori
Go to top
JSN Time 2 is designed by JoomlaShine.com | powered by JSN Sun Framework