Delegație UPIT la Conferința Științifică Internațională ”Realizări și Perspective în Științele Sportului și Educația Fizică”

O delegație a Departamentului de Educație Fizică și Sport din cadrul Universității din Pitești a participat, la 15-16 noiembrie 2019, la cea de-a VIII-a ediție a Conferinței Științifice Internaționale ”Realizări și Perspective în Științele Sportului și Educația Fizică”, care a avut loc la Facultatea de Științe ale Mișcării, Sportului și Sănătății din cadrul Universității ”Vasile Alecsandri” din Bacău. 

Conferința - structurată în secțiunile: 1) Educația fizică în școli și universități, 2) Performanța în sport, 3) Kinetoterapie și Terapii ocupaționale - a avut loc cu prilejul aniversării a 55 de ani de învăţământ superior de Educaţie Fizică şi Sport. În paralel s-a desfășurat și Forul Decanilor Facultăților de Educație Fizică și Sport. Au fost prezenți aproape 120 de participanți și au fost prezentate peste 150 de lucrări. 

Delegația UPIT - formată din conf.univ.dr.Julien Leonard Fleancu, Prodecan al Facultății de Științe, Educație Fizică și Informatică, conf.univ.dr.Liviu Mihăilescu și lect.univ.dr.Mercea Ionuț - a prezentat lucrări științifice de specialitate la care au contribuit și conf.univ.dr.Toma Ștefan, lect.univ.dr.Toma Geanina, Bădescu Victor, lect.univ.dr.Rabolu Elena și lect.univ.dr.Neagoe Cristina.

 

Citit 354 ori
Go to top
Template by JoomlaShine