Simpozion Internațional EV&HEV 2019 - Inovare în Mobilitatea Electrică și Hibridă. Miercuri, 11 decembrie 2019

Universitatea din Pitești, în colaborare cu Universitatea „Angel Kanchev” din Ruse, Bulgaria organizează miercuri, 11 decembrie 2019, între orele 10.00-14.00, cea de-a VIII-a ediție a Simpozionului Internațional „EV&HEV – Inovare în Mobilitatea Electrică și Hibridă”. La conferința și expoziția Simpozionului sunt așteptați să participe specialiști din România și Bulgaria, cu preocupări în domeniul mobilității durabile și a energiilor regenerabile aplicate în domeniul automobilelor. 

Expoziția vehiculelor ecologice, organizată cu acest prilej în interiorul clădirii Centrului, va prezenta automobile de serie electrice și hibride, precum și concepte de  vehicule electrice realizate în centre de cercetare din România și Bulgaria. 

Universitatea din Pitești va expune concepte de vehicule parțial sau total electrificate, precum și o expoziție de postere cu cercetări legate de mobilitatea electrică, realizate în cadrul Școlii Doctorale a Facultății de Mecanică și Tehnologie. 

Evenimentul se desfășoară la Centrul de Cercetare Ingineria Automobilului, în Corpul A al Universității din Pitești, Strada Doaga nr.11. 

Coordonatori

Conf.dr.ing. Dănuț Gabriel Marinescu, Universitatea din Pitești

Prof.dr.ing. Rosen Ivanov,  Universitatea “Angel Kanchev” din Ruse, Bulgaria

 

Citit 293 ori
Go to top
Template by JoomlaShine