Search
Close this search box.

Seminar pentru viață

Centrul Universitar Pitești al Universității Politehnica București, prin intermediul Specializării de Asistență Socială se implica în campania lunii martie – Luna pentru viață prin organizarea Simpozionului Seminar pentru viață a II-a ediție.

Desfășurat în incinta Bibliotecii Universitare, joi, 21 martie, evenimentul a reunit zeci de studenți și specialiști în domeniul asistenței sociale, fiecare contribuind la discuții intense și la schimbul de informații despre sarcină, cauzele și consecințele avortului asupra părinților și copiilor. Atmosfera a fost încărcată de o energie pozitivă și de dorința comună de a aduce lumină în aspectele delicate legate de viață și de sprijinul acordat în momentele dificile.

Parte integrantă a conferinței pro-viață au fost două proiecții de filme educative, amplificând importanța empatiei și deschiderii sufletești în fața unor situații complicate. Aceste momente au adus în prim-plan sensibilitatea și necesitatea de a oferi un suport adecvat și de a acorda atenție specială femeilor aflate în criză de sarcină.

Alexandrei Nadane, directorul Centrelor ROUA, a împărtășit informații esențiale despre dezvoltarea sprijinului acordat femeilor în aceste momente delicate. Mesajul său a subliniat importanța unei abordări empatice și a solidarității în oferirea sprijinului necesar.

Seminarul pentru Viață, organizat de Specializarea de Asistență Socială a Centrului Universitar Pitești, în colaborare cu Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului, a reprezentat un pas semnificativ în sensibilizarea și educarea comunității cu privire la sprijinul acordat femeilor și vieții în ansamblu.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
În perioada 26 – 30 aprilie 2024, Argeșul devine epicentrul excelenței în domeniul mecanicii, găzduind etapa națională a Olimpiadei Naționale – Aria curriculară „Tehnologii” – Domeniul Mecanică. Evenimentul va avea loc în spațiile laboratoarelor Facultății de Mecanică și Tehnologie de la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.