Search
Close this search box.

Admitere anticipată la POLITEHNICA București în 2024: ce facultăți organizează concurs, ce probe se susțin, cum arată calendarul admiterii

POLITEHNICA București organizează și în 2024 sesiunea de admitere anticipată pentru toate facultățile. În funcție de strategia fiecărei facultăți, admiterea la POLITEHNICA București în 2024 se face prin concurs de dosare, concurs cu probe scrise, concurs cu probe vocaționale sau concurs mixt.

Ce facultăți din POLITEHNICA București organizează admitere în 2024

Examenele de admitere sunt organizate în toate cele 21 de facultăți (15 în Centrul Universitar București și 6 în Centrul Universitar Pitești).

Pentru mai multe informatii accesați: https://www.euronews.ro/articole/admitere-anticipata-la-politehnica-bucuresti-in-2024

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
În perioada 26 – 30 aprilie 2024, Argeșul devine epicentrul excelenței în domeniul mecanicii, găzduind etapa națională a Olimpiadei Naționale – Aria curriculară „Tehnologii” – Domeniul Mecanică. Evenimentul va avea loc în spațiile laboratoarelor Facultății de Mecanică și Tehnologie de la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.