Search
Close this search box.

JOINT DOCTORAL SEMINAR a adus împreună experți și cercetători în Domeniul Matematicii și Informaticii

Universitatea POLITEHNICA București-Centrul Universitar Pitești prin Departamentul de Matematică-Informatică alături de Universitatea “Sf. Chiril și Sf. Metodiu”, prin Facultatea de Matematică și Informatică, din Veliko Tarnovo au organizat în format online un eveniment deosebit de important pentru comunitatea academică.

Joi, 21 martie 2024, a avut loc JOINT DOCTORAL SEMINAR, care a reunit experți, cercetători, doctoranzi din domeniul matematicii, informaticii, știintelor educației.

Seminarul a oferit o platformă valoroasă pentru prezentarea și discutarea unor cercetări de ultimă oră. Tematicile abordate au variat de la arhitectura și serviciile internet până la implementarea gamificării în sistemele software și aplicarea tehnologiilor web semantice în managementul relațiilor cu clienții.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
În perioada 26 – 30 aprilie 2024, Argeșul devine epicentrul excelenței în domeniul mecanicii, găzduind etapa națională a Olimpiadei Naționale – Aria curriculară „Tehnologii” – Domeniul Mecanică. Evenimentul va avea loc în spațiile laboratoarelor Facultății de Mecanică și Tehnologie de la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.