Search
Close this search box.

FRANCO JOBS-Atelier de orientare profesională

La Centrul Universitar Pitești al Universității Politehnica București, s-a desfășurat Atelierul Franco Jobs, care a adus împreună tineri în căutarea unui drum profesional solid și experți din diferite domenii pentru a le oferi îndrumare și sfaturi prețioase.

Participanții la eveniment au avut privilegiul de a lua parte la discuții captivante despre alegerile în carieră și orientarea profesională în viitor. S-au abordat subiecte precum meseriile și competențele viitorului, beneficiile stagiilor de practică și programele de antreprenoriat, oferind astfel tinerilor o perspectivă amplă asupra posibilităților lor în lumea profesională.

Un aspect central al atelierului a fost sfătuirea și îndrumarea studenților cu privire la modul în care își pot construi un parcurs profesional în domeniul pe care îl studiază. Aceștia au fost încurajați să-și urmeze pasiunile și să aleagă un traseu profesional care să li se potrivească, fiind îndemnați să fie perseverenți în căutarea succesului și să valorifice fiecare oportunitate care li se ivește.

Într-o lume caracterizată de schimbări rapide și continue, participanții au fost învățați să se adapteze și să-și dezvolte competențele necesare pentru a face față provocărilor viitoare.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Centrul Universitar Pitești – Politehnica Bucuresti, prin Facultatea de Științe Economice și Drept a organizat cea de-a 16-a ediție a conferinței internaționale "EUROPEAN UNION’S HISTORY, CULTURE AND CITIZENSHIP".