Search
Close this search box.

Seminar de sănătate financiară la Centrul Universitar Pitești

În cadrul unei sesiuni de informare organizate la Centrul Universitar Pitesti al Universității Politehnica București, studenții au avut oportunitatea de a primi sfaturi și îndrumare despre administrarea inteligentă a bugetului personal și luarea deciziilor financiare informate.

Specialiștii financiari din cadrul BRD au susținut o prezentare axată pe conceptul de ”Sănătate Financiară”, oferind tinerilor participanți o perspectivă amplă asupra modului în care pot gestiona eficient resursele lor financiare în timpul perioadei de studenție și dincolo de aceasta.

Evenimentul a fost o ocazie pentru studenți să primească informații valoroase despre modul în care pot planifica și gestiona finanțele personale într-o manieră responsabilă. Reprezentanții băncii au subliniat importanța unei sănătăți financiare solide și au evidențiat diverse strategii și instrumente pe care tinerii le pot utiliza pentru a-și atinge obiectivele financiare pe termen scurt, mediu și lung.

De asemenea, participanții au fost îndrumați să ia în considerare factori critici precum obiectivele personale, dorințele, nevoile și nivelul de trai, precum și evenimente neprevăzute care ar putea influența independența financiară.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Echipele Facultății de Mecanică și Tehnologie au triumfat la Concursul Internațional Studențesc KART LOW COST 2024, desfășurat la Institutul Superior de Automobile și Transporturi din Nevers, Franța. Sub îndrumarea profesorilor, studenții au conceput și realizat două karturi, unul electric și unul termic, câștigând locul întâi la toate probele. Competiția a avut două etape: prezentarea proiectelor inginerești în fața unui juriu și testarea karturilor pe circuitul Magny-Cours. Echipele au excelat atât în detalierea tehnică și justificarea bugetului, cât și în demonstrarea abilităților de conducere și rezolvarea problemelor tehnice, evidențiind ingeniozitatea și spiritul de echipă.
La Centrul Universitar Pitești - POLITEHNICA București a avut loc a IX-a ediție a workshopului "Fabrica Virtuală: o interfață între universitate și industrie, Meseriile viitorului în contextul unei revoluții industriale". Evenimentul a reunit profesioniști, cadre didactice și studenți pentru a discuta și explora importanța inteligenței artificiale în dezvoltarea companiilor.