Search
Close this search box.

Seminar de sănătate financiară la Centrul Universitar Pitești

În cadrul unei sesiuni de informare organizate la Centrul Universitar Pitesti al Universității Politehnica București, studenții au avut oportunitatea de a primi sfaturi și îndrumare despre administrarea inteligentă a bugetului personal și luarea deciziilor financiare informate.

Specialiștii financiari din cadrul BRD au susținut o prezentare axată pe conceptul de ”Sănătate Financiară”, oferind tinerilor participanți o perspectivă amplă asupra modului în care pot gestiona eficient resursele lor financiare în timpul perioadei de studenție și dincolo de aceasta.

Evenimentul a fost o ocazie pentru studenți să primească informații valoroase despre modul în care pot planifica și gestiona finanțele personale într-o manieră responsabilă. Reprezentanții băncii au subliniat importanța unei sănătăți financiare solide și au evidențiat diverse strategii și instrumente pe care tinerii le pot utiliza pentru a-și atinge obiectivele financiare pe termen scurt, mediu și lung.

De asemenea, participanții au fost îndrumați să ia în considerare factori critici precum obiectivele personale, dorințele, nevoile și nivelul de trai, precum și evenimente neprevăzute care ar putea influența independența financiară.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Centrul Universitar Pitești – Politehnica Bucuresti, prin Facultatea de Științe Economice și Drept a organizat cea de-a 16-a ediție a conferinței internaționale "EUROPEAN UNION’S HISTORY, CULTURE AND CITIZENSHIP".