Search
Close this search box.

“Descoperă universul academic: Pregătește-te pentru o experiență unică la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești!”

Centrul Universitar Pitești – POLITEHNICA București a organizat un eveniment captivant destinat elevilor din liceele argeșene, oferindu-le oportunitatea de a explora și de a înțelege mai profund lumea academică. Sub deviza “Descoperă universul academic”, evenimentul a reprezentat o rampă de lansare pentru aspirațiile educaționale ale tinerilor.
Sala de conferințe a fost plină de elevi curioși, gata să descopere provocările și oportunitățile din domeniile științei și tehnologiei. Reprezentanții Universității POLITEHNICA au prezentat oferta educațională variată, care acoperă domenii precum științe juridice, administrative, economice, inginerie, informatică, științe, electronică, arte, sport și multe altele. Elevii au avut șansa să afle mai multe despre programele de studiu, facilitățile universității și perspectivele de carieră din fiecare domeniu.
Evenimentul “Descoperă universul academic” a fost un succes și a demonstrat încă o dată angajamentul Universității POLITEHNICA pentru a ghida tinerii spre excelență și realizare personală în domeniul educațional.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Proiectul EUDiTi – Europe Digi Twins susține transformarea digitală și utilizarea tehnologiilor verzi la nivelul învățământului superior prin încurajarea practicilor inovatoare de învățare și de predare. Ca parte a programului Erasmus+, EUDiTi își propune să abordeze prioritățile educaționale cheie, oferind studenților, educatorilor și profesioniștilor din grupul țintă o platformă de ultimă generație pentru înțelegerea și utilizarea tehnologiei Digital Twins.