Search
Close this search box.

“Descoperă universul academic: Pregătește-te pentru o experiență unică la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești!”

Centrul Universitar Pitești – POLITEHNICA București a organizat un eveniment captivant destinat elevilor din liceele argeșene, oferindu-le oportunitatea de a explora și de a înțelege mai profund lumea academică. Sub deviza “Descoperă universul academic”, evenimentul a reprezentat o rampă de lansare pentru aspirațiile educaționale ale tinerilor.
Sala de conferințe a fost plină de elevi curioși, gata să descopere provocările și oportunitățile din domeniile științei și tehnologiei. Reprezentanții Universității POLITEHNICA au prezentat oferta educațională variată, care acoperă domenii precum științe juridice, administrative, economice, inginerie, informatică, științe, electronică, arte, sport și multe altele. Elevii au avut șansa să afle mai multe despre programele de studiu, facilitățile universității și perspectivele de carieră din fiecare domeniu.
Evenimentul “Descoperă universul academic” a fost un succes și a demonstrat încă o dată angajamentul Universității POLITEHNICA pentru a ghida tinerii spre excelență și realizare personală în domeniul educațional.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Echipele Facultății de Mecanică și Tehnologie au triumfat la Concursul Internațional Studențesc KART LOW COST 2024, desfășurat la Institutul Superior de Automobile și Transporturi din Nevers, Franța. Sub îndrumarea profesorilor, studenții au conceput și realizat două karturi, unul electric și unul termic, câștigând locul întâi la toate probele. Competiția a avut două etape: prezentarea proiectelor inginerești în fața unui juriu și testarea karturilor pe circuitul Magny-Cours. Echipele au excelat atât în detalierea tehnică și justificarea bugetului, cât și în demonstrarea abilităților de conducere și rezolvarea problemelor tehnice, evidențiind ingeniozitatea și spiritul de echipă.
La Centrul Universitar Pitești - POLITEHNICA București a avut loc a IX-a ediție a workshopului "Fabrica Virtuală: o interfață între universitate și industrie, Meseriile viitorului în contextul unei revoluții industriale". Evenimentul a reunit profesioniști, cadre didactice și studenți pentru a discuta și explora importanța inteligenței artificiale în dezvoltarea companiilor.