Search
Close this search box.

PoliFest 2024

PoliFest s-a încheiat și a lăsat în urmă amintiri pline de entuziasm și multă inspirație. Pentru câteva zile, Centrul Universitar Pitești al POLITEHNICA București s-a transformat într-un centru vibrant de cunoaștere și interacțiune.
Festivalul educațional PoliFest este un eveniment de amploare care a interconectat elevi, cadre didactice, specialiști și reprezentanți ai celor mai inovatoare companii din România.
Participanții au avut oportunitatea să exploreze o mare de cunoaștere prin intermediul atelierelor, prezentărilor interactive și sesiunilor de networking cu profesioniști din industrie.
Au fost trei zile pline de descoperiri, interacțiuni și inspirație, care au confirmat încă o dată angajamentul nostru de a oferi excelență și inovație în educație.
Mulțumim Inspectoratului Școlar Județean Argeș, partenerilor din mediul socio-economic, profesorilor, studenților, voluntarilor, miilor de elevi și tuturor participanților care au făcut ca acest eveniment să fie unul de rezonanță în comunitatea argșeană și nu numai.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Echipele Facultății de Mecanică și Tehnologie au triumfat la Concursul Internațional Studențesc KART LOW COST 2024, desfășurat la Institutul Superior de Automobile și Transporturi din Nevers, Franța. Sub îndrumarea profesorilor, studenții au conceput și realizat două karturi, unul electric și unul termic, câștigând locul întâi la toate probele. Competiția a avut două etape: prezentarea proiectelor inginerești în fața unui juriu și testarea karturilor pe circuitul Magny-Cours. Echipele au excelat atât în detalierea tehnică și justificarea bugetului, cât și în demonstrarea abilităților de conducere și rezolvarea problemelor tehnice, evidențiind ingeniozitatea și spiritul de echipă.
La Centrul Universitar Pitești - POLITEHNICA București a avut loc a IX-a ediție a workshopului "Fabrica Virtuală: o interfață între universitate și industrie, Meseriile viitorului în contextul unei revoluții industriale". Evenimentul a reunit profesioniști, cadre didactice și studenți pentru a discuta și explora importanța inteligenței artificiale în dezvoltarea companiilor.