Search
Close this search box.

Olimpiada Națională de „Tehnologii” – Domeniul Mecanică la Centrul Universitar Pitești-POLITEHNICA București

Centrul Universitar Pitești-POLITEHNICA București a fost gazda Olimpiadei Naționale de „Tehnologii” – Domeniul Mecanică. Evenimentul desfășurat în perioada 26 – 30 aprilie 2024 a reunit 71 de elevi din clasele a XI-a și a XII-a. Aceștia au susținut două probe, una scrisă și una practică, ambele susținute la Facultatea de Mecanică și Tehnologie a Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București.
Organizatorii evenimentului au asigurat un cadru propice pentru desfășurarea unei competiții de nivel înalt, oferind fiecărui participant șansa de a-și demonstra atât cunoștințele teoretice, cât și cele practice.
În urma evaluării au fost acordate câte 3 premii (I, II, III) și 6 mențiuni pentru fiecare clasă
Toti cei 71 de elevi, care au participat la etapa națională a Olimpiadei Naționale Aria curriculară „Tehnologii” – Domeniul Mecanică, sunt admiși pe loc subvenționat la Facultatea de Macanică și Tehnologie de la Centrul Universitar Pitești-Politehnica București.
Alături de organizatori, în calitate de sponsori, au oferit premii pentru toți participanții la olimpiada națională și companiile GoldPlast, Leoni Wiring Systems Pitești, Editura Paralela 45, New Design Composite, Pirelli și Plastic Omnium, parteneri ai Facultății de Mecanică și Tehnologie.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Se împlinesc 200 de ani de la prima interpretare a Simfoniei a 9-a, compusă de Ludwig van Beethoven, astfel dedicăm următoarele minute uneia din cele mai renumite compoziții ale sale.