Search
Close this search box.

“Programming Day” – Concurs pentru elevi și studenți

Sâmbătă, 11 mai 2024, Departamentul Matematică-Informatică din cadrul Centrului Universitar Pitești – POLITEHNICA București a organizat a V-a ediție a Concursului regional de programare “Programming Day” pentru elevi de liceu și studenți.

Concursul a fost structurat pe patru secțiuni și a reunit peste 50 concurenți. Pentru postarea problemelor propuse de profesori, dar pentru încărcarea individuală a soluțiilor participanților s-a utilizat platforma dedicată concursurilor programare kilonova.ro

În urma rezultatelor au fost oferite premii generoase în bani și accesorii IT de către universitate și sponsorii concursului: ROWEB, Velox Logistic Pitești și Edumar Mioveni.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Proiectul EUDiTi – Europe Digi Twins susține transformarea digitală și utilizarea tehnologiilor verzi la nivelul învățământului superior prin încurajarea practicilor inovatoare de învățare și de predare. Ca parte a programului Erasmus+, EUDiTi își propune să abordeze prioritățile educaționale cheie, oferind studenților, educatorilor și profesioniștilor din grupul țintă o platformă de ultimă generație pentru înțelegerea și utilizarea tehnologiei Digital Twins.