Search
Close this search box.

Simpozionul Internațional „CURRENT TRENDS IN NATURAL SCIENCES” la Centrul Universitar Pitești – POLITEHNICA București

Centrul Universitar Pitești – POLITEHNICA București organizează un eveniment de mare importanță dedicat comunității științifice din România și din străinătate. Simpozionul Internațional „Current Trends in Natural Sciences” se desfășoară în format hibrid, oferind participanților oportunitatea de a se implica atât fizic, cât și online.
Cu aproximativ 100 de lucrări științifice prezentate, evenimentul abordează teme esențiale din diverse domenii: biologie, ecologie și protecția mediului, și horticultură. Acesta stimulează interacțiunea și colaborarea între cercetători și specialiști, promovând cercetările interdisciplinare care contribuie la îmbunătățirea calității vieții prin aplicarea cunoștințelor științifice.
Participanții la simpozion au ocazia să asiste la prezentări inovatoare și să discute despre cele mai recente descoperiri și tendințe în științele naturii. Lucrările prezentate vor putea fi publicate în revista „Current Trends in Natural Sciences”, o platformă valoroasă pentru diseminarea cercetărilor științifice de top.
Simpozionul Internațional „Current Trends in Natural Sciences” continuă până pe 18 mai, promițând să aducă noi perspective și soluții pentru provocările contemporane din domeniul științelor naturii.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Echipele Facultății de Mecanică și Tehnologie au triumfat la Concursul Internațional Studențesc KART LOW COST 2024, desfășurat la Institutul Superior de Automobile și Transporturi din Nevers, Franța. Sub îndrumarea profesorilor, studenții au conceput și realizat două karturi, unul electric și unul termic, câștigând locul întâi la toate probele. Competiția a avut două etape: prezentarea proiectelor inginerești în fața unui juriu și testarea karturilor pe circuitul Magny-Cours. Echipele au excelat atât în detalierea tehnică și justificarea bugetului, cât și în demonstrarea abilităților de conducere și rezolvarea problemelor tehnice, evidențiind ingeniozitatea și spiritul de echipă.
La Centrul Universitar Pitești - POLITEHNICA București a avut loc a IX-a ediție a workshopului "Fabrica Virtuală: o interfață între universitate și industrie, Meseriile viitorului în contextul unei revoluții industriale". Evenimentul a reunit profesioniști, cadre didactice și studenți pentru a discuta și explora importanța inteligenței artificiale în dezvoltarea companiilor.