Search
Close this search box.

Conferința internațională “EUROPEAN UNION’S HISTORY, CULTURE AND CITIZENSHIP”

Centrul Universitar Pitești – POLITEHNICA București, prin Facultatea de Științe Economice și Drept a organizat cea de-a 16-a ediție a conferinței internaționale “EUROPEAN UNION’S HISTORY, CULTURE AND CITIZENSHIP”.
Evenimentul a reunit specialiști și cercetători din domeniul juridic.
Peste 50 de lucrări științifice au fost prezentate în cadrul simpozionului.
Conferința a supus dezbaterilor probleme, provocări dar și studii de cercetare din domeniul Dreptului Muncii. Evenimentul s-a desfăsurat în format hybrid, pe secțiuni, la care participanții au supus atenției cele mai recente tendințe în domeniu.
Conferința internațională “EUROPEAN UNION’S HISTORY, CULTURE AND CITIZENSHIP” aduce noi soluții și perspective pentru provocările contemporane.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Echipele Facultății de Mecanică și Tehnologie au triumfat la Concursul Internațional Studențesc KART LOW COST 2024, desfășurat la Institutul Superior de Automobile și Transporturi din Nevers, Franța. Sub îndrumarea profesorilor, studenții au conceput și realizat două karturi, unul electric și unul termic, câștigând locul întâi la toate probele. Competiția a avut două etape: prezentarea proiectelor inginerești în fața unui juriu și testarea karturilor pe circuitul Magny-Cours. Echipele au excelat atât în detalierea tehnică și justificarea bugetului, cât și în demonstrarea abilităților de conducere și rezolvarea problemelor tehnice, evidențiind ingeniozitatea și spiritul de echipă.
La Centrul Universitar Pitești - POLITEHNICA București a avut loc a IX-a ediție a workshopului "Fabrica Virtuală: o interfață între universitate și industrie, Meseriile viitorului în contextul unei revoluții industriale". Evenimentul a reunit profesioniști, cadre didactice și studenți pentru a discuta și explora importanța inteligenței artificiale în dezvoltarea companiilor.