Search
Close this search box.

Conferința internațională “EUROPEAN UNION’S HISTORY, CULTURE AND CITIZENSHIP”

Centrul Universitar Pitești – POLITEHNICA București, prin Facultatea de Științe Economice și Drept a organizat cea de-a 16-a ediție a conferinței internaționale “EUROPEAN UNION’S HISTORY, CULTURE AND CITIZENSHIP”.
Evenimentul a reunit specialiști și cercetători din domeniul juridic.
Peste 50 de lucrări științifice au fost prezentate în cadrul simpozionului.
Conferința a supus dezbaterilor probleme, provocări dar și studii de cercetare din domeniul Dreptului Muncii. Evenimentul s-a desfăsurat în format hybrid, pe secțiuni, la care participanții au supus atenției cele mai recente tendințe în domeniu.
Conferința internațională “EUROPEAN UNION’S HISTORY, CULTURE AND CITIZENSHIP” aduce noi soluții și perspective pentru provocările contemporane.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Proiectul EUDiTi – Europe Digi Twins susține transformarea digitală și utilizarea tehnologiilor verzi la nivelul învățământului superior prin încurajarea practicilor inovatoare de învățare și de predare. Ca parte a programului Erasmus+, EUDiTi își propune să abordeze prioritățile educaționale cheie, oferind studenților, educatorilor și profesioniștilor din grupul țintă o platformă de ultimă generație pentru înțelegerea și utilizarea tehnologiei Digital Twins.