Search
Close this search box.

Dezvoltarea Personală prin Studiile de Doctorat-Competențe, Realizări, Perspective

La Centrul Universitar Pitești s-a desfășurat un atelier științific dedicat absolvenților care au obținut titlul de doctor în sport în ultimii 20 de ani. Printre participanți s-a numărat și celebra gimnastă Simona Amânar, dar și mulți alți sportivi și cadre didactice universitare de renume din întreaga țară.
La Atelierul-Dezvoltarea Personală prin Studiile de Doctorat-Competențe, Realizări, Perspective, reprezentatii conducerii Centrului Universitar Pitești au salutat demersul si au dat asigurari ca vor fi sustinute în continure acțiunile de cercetare științifică.
La rândul lor, conducătorii de doctorat au subliniat importanța acestui atelier pentru dezvoltarea științei sportului.
Absolvenții cu titlul de Doctor au venit din toate colțurile țării, iar prezența unor mari campioni precum Simona Amânar demonstrează calitatea și prestigiul Școlii Doctorale de la Centrul Universitar Pitești.
Școala Doctorală Știința Sportului și Educației Fizice de la Pitești este evaluată periodic si are cea mai înaltă categorie, un adevărat testament al excelenței academice și sportive.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Proiectul EUDiTi – Europe Digi Twins susține transformarea digitală și utilizarea tehnologiilor verzi la nivelul învățământului superior prin încurajarea practicilor inovatoare de învățare și de predare. Ca parte a programului Erasmus+, EUDiTi își propune să abordeze prioritățile educaționale cheie, oferind studenților, educatorilor și profesioniștilor din grupul țintă o platformă de ultimă generație pentru înțelegerea și utilizarea tehnologiei Digital Twins.