Search
Close this search box.

Concurs sportiv pentru preșcolari – Lumea Jocului

În sala de sport a Centrului Universitar Pitești – POLITEHNICA București s-a desfășurat etapa județeană a concursului sportiv pentru preșcolari – Lumea Jocului.

Aproximativ 70 de copii din grădinițele județului Argeș s-au întrecut în cadrul probelor sportive. Preșcolarii au învățat să fie fair-play, să fie competitivi, să se coordoneze cu echipa sau cu coechipierul, să fie disciplinați si să se bucure.

Concursul aflat la a XVII-a ediție a avut patru probe: săritura în lungime de pe loc, aruncarea mingii  la coşul de baschet cu ambele mâini, de pe loc, traseu aplicativ și proba distractivă ”Ocupă cercul”.

Studenții voluntari, coordonați de cadre didactice din cadrul Departementului Educatie Fizică și Sport, au contribuit la desfășurarea optima a activităților sportive și de arbitraj.

La finalul probelor de concurs toți participantii au primit diplome, iar finaliștii vor merge la faza regională a competiției sportive – Lumea Jocului.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Echipele Facultății de Mecanică și Tehnologie au triumfat la Concursul Internațional Studențesc KART LOW COST 2024, desfășurat la Institutul Superior de Automobile și Transporturi din Nevers, Franța. Sub îndrumarea profesorilor, studenții au conceput și realizat două karturi, unul electric și unul termic, câștigând locul întâi la toate probele. Competiția a avut două etape: prezentarea proiectelor inginerești în fața unui juriu și testarea karturilor pe circuitul Magny-Cours. Echipele au excelat atât în detalierea tehnică și justificarea bugetului, cât și în demonstrarea abilităților de conducere și rezolvarea problemelor tehnice, evidențiind ingeniozitatea și spiritul de echipă.
La Centrul Universitar Pitești - POLITEHNICA București a avut loc a IX-a ediție a workshopului "Fabrica Virtuală: o interfață între universitate și industrie, Meseriile viitorului în contextul unei revoluții industriale". Evenimentul a reunit profesioniști, cadre didactice și studenți pentru a discuta și explora importanța inteligenței artificiale în dezvoltarea companiilor.