Search
Close this search box.

Concurs sportiv pentru preșcolari – Lumea Jocului

În sala de sport a Centrului Universitar Pitești – POLITEHNICA București s-a desfășurat etapa județeană a concursului sportiv pentru preșcolari – Lumea Jocului.

Aproximativ 70 de copii din grădinițele județului Argeș s-au întrecut în cadrul probelor sportive. Preșcolarii au învățat să fie fair-play, să fie competitivi, să se coordoneze cu echipa sau cu coechipierul, să fie disciplinați si să se bucure.

Concursul aflat la a XVII-a ediție a avut patru probe: săritura în lungime de pe loc, aruncarea mingii  la coşul de baschet cu ambele mâini, de pe loc, traseu aplicativ și proba distractivă ”Ocupă cercul”.

Studenții voluntari, coordonați de cadre didactice din cadrul Departementului Educatie Fizică și Sport, au contribuit la desfășurarea optima a activităților sportive și de arbitraj.

La finalul probelor de concurs toți participantii au primit diplome, iar finaliștii vor merge la faza regională a competiției sportive – Lumea Jocului.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Proiectul EUDiTi – Europe Digi Twins susține transformarea digitală și utilizarea tehnologiilor verzi la nivelul învățământului superior prin încurajarea practicilor inovatoare de învățare și de predare. Ca parte a programului Erasmus+, EUDiTi își propune să abordeze prioritățile educaționale cheie, oferind studenților, educatorilor și profesioniștilor din grupul țintă o platformă de ultimă generație pentru înțelegerea și utilizarea tehnologiei Digital Twins.