Search
Close this search box.

Târgul Serviciilor Sociale din Argeș – Ediția a II-a

Centrul Universitar Pitești-Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București a găzduit Târgul Serviciilor Sociale din Argeș, organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș. Zeci de studenți și asistenți sociali au participat la cea de-a doua ediție.

Studenții Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie au avut ocazia să exploreze opțiunile de carieră în domeniul social. Viitorii asistenți sociali au vizitat standurile furnizorilor de servicii sociale publice sau private și au asistat la prezentarea diverselor activități și servicii menite să sprijine membrii vulnerabili ai comunității.

Scopul evenimentului este de a promova serviciile sociale acordate persoanelor vulnerabile din județul Argeș și rolul asistentului social în rândul comunității.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Echipele Facultății de Mecanică și Tehnologie au triumfat la Concursul Internațional Studențesc KART LOW COST 2024, desfășurat la Institutul Superior de Automobile și Transporturi din Nevers, Franța. Sub îndrumarea profesorilor, studenții au conceput și realizat două karturi, unul electric și unul termic, câștigând locul întâi la toate probele. Competiția a avut două etape: prezentarea proiectelor inginerești în fața unui juriu și testarea karturilor pe circuitul Magny-Cours. Echipele au excelat atât în detalierea tehnică și justificarea bugetului, cât și în demonstrarea abilităților de conducere și rezolvarea problemelor tehnice, evidențiind ingeniozitatea și spiritul de echipă.
La Centrul Universitar Pitești - POLITEHNICA București a avut loc a IX-a ediție a workshopului "Fabrica Virtuală: o interfață între universitate și industrie, Meseriile viitorului în contextul unei revoluții industriale". Evenimentul a reunit profesioniști, cadre didactice și studenți pentru a discuta și explora importanța inteligenței artificiale în dezvoltarea companiilor.