Search
Close this search box.

Târgul Serviciilor Sociale din Argeș – Ediția a II-a

Centrul Universitar Pitești-Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București a găzduit Târgul Serviciilor Sociale din Argeș, organizat de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului Argeș. Zeci de studenți și asistenți sociali au participat la cea de-a doua ediție.

Studenții Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie au avut ocazia să exploreze opțiunile de carieră în domeniul social. Viitorii asistenți sociali au vizitat standurile furnizorilor de servicii sociale publice sau private și au asistat la prezentarea diverselor activități și servicii menite să sprijine membrii vulnerabili ai comunității.

Scopul evenimentului este de a promova serviciile sociale acordate persoanelor vulnerabile din județul Argeș și rolul asistentului social în rândul comunității.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Proiectul EUDiTi – Europe Digi Twins susține transformarea digitală și utilizarea tehnologiilor verzi la nivelul învățământului superior prin încurajarea practicilor inovatoare de învățare și de predare. Ca parte a programului Erasmus+, EUDiTi își propune să abordeze prioritățile educaționale cheie, oferind studenților, educatorilor și profesioniștilor din grupul țintă o platformă de ultimă generație pentru înțelegerea și utilizarea tehnologiei Digital Twins.