Search
Close this search box.

Ziua Studenților Internaționali la Centrul Universitar Pitești – POLITEHNICA București

Studenții Internaționali ai Centrului Universitar Pitești – POLITEHNICA București, veniți din diverse colțuri ale lumii au prezentat cu mândrie tradițiile și cultura în cadrul evenimentului “Ziua Studenților Internaționali”. Ajuns la cea de-a XII-a ediție, acest eveniment a reunit zeci de tineri entuziaști, dornici să împărtășească o parte din identitatea lor culturală.

În cadrul manifestării, cursanții anului pregătitor de limbă română au oferit un program artistic captivant, evidențiind specificul cultural al țărilor din care provin. Spectacolul a fost punctat de momente artistice care au încântat audiența și au adus un strop din diversitatea culturală mondială pe scena Centrului Universitar Pitești.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Echipele Facultății de Mecanică și Tehnologie au triumfat la Concursul Internațional Studențesc KART LOW COST 2024, desfășurat la Institutul Superior de Automobile și Transporturi din Nevers, Franța. Sub îndrumarea profesorilor, studenții au conceput și realizat două karturi, unul electric și unul termic, câștigând locul întâi la toate probele. Competiția a avut două etape: prezentarea proiectelor inginerești în fața unui juriu și testarea karturilor pe circuitul Magny-Cours. Echipele au excelat atât în detalierea tehnică și justificarea bugetului, cât și în demonstrarea abilităților de conducere și rezolvarea problemelor tehnice, evidențiind ingeniozitatea și spiritul de echipă.
La Centrul Universitar Pitești - POLITEHNICA București a avut loc a IX-a ediție a workshopului "Fabrica Virtuală: o interfață între universitate și industrie, Meseriile viitorului în contextul unei revoluții industriale". Evenimentul a reunit profesioniști, cadre didactice și studenți pentru a discuta și explora importanța inteligenței artificiale în dezvoltarea companiilor.