Search
Close this search box.

Festivitatea de absolvire a promoției 2024 „George Bărănescu”, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București

Sâmbătă, 6 iulie 2024, Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București a organizat Festivitatea de Absolvire a Promoției 2024, o ceremonie pline de emoție și mândrie, dedicată absolvenților promoției 2024. Evenimentul a avut loc în prezența profesorilor, colegilor, părinților și prietenilor, marcând un moment unic pentru noua generație de absolvenți.
În cadrul ceremoniei, șefii de promoție de la cele 21 de facultăți au fost premiați pentru rezultatele lor excepționale. Peste 130 de premianți au urcat pe scenă pentru a-și primi diplomele și felicitările, iar dintre aceștia, șase absolvenți s-au distins prin obținerea notei maxime de 10 în întreg ciclu de studii.
Rectorul Mihnea Costoiu i-a felicitat pe cei mai buni dintre cei mai buni, subliniind eforturile și reușitele lor în acești ani marcați de provocări.
Festivitatea de absolvire a fost un prilej de bucurie și mândrie, marcând nu doar finalul unui capitol important în viața absolvenților, ci și începutul unei noi etape pline de oportunități și provocări. Succesul acestei noi generații de absolvenți este o dovadă a angajamentului și dedicării universității în a forma specialiști de top, pregătiți să contribuie semnificativ la dezvoltarea societății și a domeniilor lor de expertiză.
La buna organizare a evenimentului au contribuit și parteneri din mediul economic, Raiffeisen Bank susținând cu generozitate tinerii absolvenți.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Proiectul EUDiTi – Europe Digi Twins susține transformarea digitală și utilizarea tehnologiilor verzi la nivelul învățământului superior prin încurajarea practicilor inovatoare de învățare și de predare. Ca parte a programului Erasmus+, EUDiTi își propune să abordeze prioritățile educaționale cheie, oferind studenților, educatorilor și profesioniștilor din grupul țintă o platformă de ultimă generație pentru înțelegerea și utilizarea tehnologiei Digital Twins.