Search
Close this search box.

Eveniment de succes la Centrul Universitar Pitești: „Tinerii în pas cu democrația II”

În perioada 26-28 iulie 2024, Centrul Universitar Pitești găzduiește evenimentul „Tinerii în pas cu democrația II”, organizat de Asociația „Azi elevi, mâine lideri”. Acest eveniment se concentrează pe implicarea tinerilor în procesele democratice și le oferă o înțelegere profundă a mecanismelor democrației.

Facultatea de Științe Economice și Drept a Centrului Universitar Pitești este parteneră în acest proiect și sprijină activitățile pentru a contribui la succesul evenimentului. Tema centrală a conferinței este democrația, explorând aspecte esențiale precum: drepturi civile, responsabilități cetățenești și importanța implicării active în comunitate.

La deschiderea conferinței au fost prezenți: prorectorul coordonator al Centrului Universitar Pitești- Cristian Negrescu, vicepreședintele Senatului-Alin Mazăre și Carmen Nenu-decan al Facultății de Științe Economice și Drep, subliniind importanța educației democratice și implicării civice a tinerilor.

Participanții vor dezbate subiecte importante și vor dezvolta competențe esențiale pentru a deveni lideri, cetățeni activi și responsabili.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI