Search
Close this search box.

Cum puteți începe o carieră în SRI?

Centrul Universitar Pitești a fost gazda unei campanii de recrutare desfășurate în colaborare cu Serviciul Român de Informații (SRI). Sala de Festivități a Centrului Universitar a devenit neîncăpătoare pentru numărul mare de studenți interesați să afle mai multe despre “Cum să înceapă o carieră în SRI?”.

Serviciul Român de Informații, unul dintre pilonii importanți ai securității naționale, caută specialiști în domeniul IT, luptători antiteror, ofițeri operativi și analiști. Cu un accent deosebit pe recrutarea din rândul studenților, campania a avut un succes remarcabil, atragand un număr semnificativ de participanți dornici să-și exploreze oportunitățile în acest domeniu.

Candidații interesați de ocuparea unui post în cadrul SRI trebuie să îndeplinească cerințele stricte de încadrare și să treacă prin toate etapele riguroase ale procesului de selecție impus de instituție.

Reprezentanții Serviciului Român de Informații au oferit detalii esențiale despre profilul unui angajat al instituției și despre procesul complex de selecție pentru încadrare. De asemenea, studenților prezenți li s-a prezentat tehnologia de vârf utilizată de structurile de intervenție antiteroristă și pirotehnică, precum și misiunile Brigăzii Antiteroriste. În cadrul evenimentului au fost prezentate diverse echipamente și tehnologii, inclusiv drone, aparatură electronică de ultimă generație și sisteme informatice sofisticate. Această expoziție a oferit studenților o perspectivă concretă asupra domeniilor în care își pot valorifica expertiza și interesul în cadrul Serviciului Român de Informații

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
În perioada 26 – 30 aprilie 2024, Argeșul devine epicentrul excelenței în domeniul mecanicii, găzduind etapa națională a Olimpiadei Naționale – Aria curriculară „Tehnologii” – Domeniul Mecanică. Evenimentul va avea loc în spațiile laboratoarelor Facultății de Mecanică și Tehnologie de la Universitatea Națională de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București – Centrul Universitar Pitești.