Search
Close this search box.

HACKATHON 2024 – AUTOMOTIVE

O echipă de studenți din cadrul Facultății de Mecanică și Tehnologie a Centrului Universitar Pitești al Universității Politehnică București a câștigat marele trofeu la a VI -a ediție AUTOMOTIVE LOGISTICS SUMMIT 2024.

În perioada 7-8 martie, la Sibiu, demersul educațional s-a axat pe trendurile cu impact major asupra industriei de automobile.

De la investiții, fenomenul fabricilor verzi și rolul lor în dezvoltarea economiilor locale, automatizare în intralogistică, securitate fizică și cibernetică în supply chain, și până la inteligența artificială, machine learning și digitalizare, toate acestea s-au regăsit în concursul destinat studenților.

Echipa Facultății de Mecanică și Tehnologie din cadrul Centrului Universitar Pitești a fost formată din reprezentatele a două programe de studiu, unul de licență Inginerie Economică Industrială și altul de masterat Managementul Logisticii. Studentele au fost îndrumate de mentori specialiști și au prezentat noile provocări în domeniul logisticii din cadrul industriei automotive.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Se împlinesc 200 de ani de la prima interpretare a Simfoniei a 9-a, compusă de Ludwig van Beethoven, astfel dedicăm următoarele minute uneia din cele mai renumite compoziții ale sale.
Sâmbătă, 11 mai 2024, Departamentul Matematică-Informatică din cadrul Centrului Universitar Pitești - POLITEHNICA București a organizat a V-a ediție a Concursului regional de programare "Programming Day" pentru elevi de liceu și studenți.
La Centrul Universitar Pitești – Politehnica București a fost celebrat evenimentul istoric prin care s-a creat Uniunea Europeană. Evenimentul a fost onorat de prezența distinșilor oficiali academici ai instituției: Rectorul Mihnea Costoiu, Prorectorul Coordonator- Cristian Negrescu, Prorectorul Centrului Universitar Pitești- Tudor Petrescu și Vicepreședintele Senatului UNiversitar- Alin Mazăre, care au adresat un călduros cuvânt de bun-venit participanților.