Search
Close this search box.

Centrul Universitar Pitești, vizitat de ambasadorul Republicii Franceze și atașatul pentru cooperare științifică și universitară al Institutului Francez din România

Astăzi, 19.04.2024, Centrul Universitar Pitești al Universității Naționale de Știință și Tehnologie POLITEHNICA București a primit o vizită de curtoazie a Excelenței Sale, domnul Nicolas WARNERY, Ambasador al Republicii Franceze în România, precum și a domnului Rabie Ben ATITALLAH, Atașat pentru cooperare științifică și universitară, Institutul Francez din România.
În programul întâlnirii, conducerea Centrului Universitar Pitești, reprezentată de Alin MAZĂRE- vicepreședinte al Senatului universitar și Tudor PETRESCU- prorector, alături de cadre didactice universitare au prezentat programele de studii și cercetare în limba franceză, rezultate ale colaborărilor cu universități partenere din Franța, precum și câteva idei legate de energia nucleară.

Share

TE-AR PUTEA INTERESA ȘI
ULTIMELE POSTĂRI
Se împlinesc 200 de ani de la prima interpretare a Simfoniei a 9-a, compusă de Ludwig van Beethoven, astfel dedicăm următoarele minute uneia din cele mai renumite compoziții ale sale.
Sâmbătă, 11 mai 2024, Departamentul Matematică-Informatică din cadrul Centrului Universitar Pitești - POLITEHNICA București a organizat a V-a ediție a Concursului regional de programare "Programming Day" pentru elevi de liceu și studenți.
La Centrul Universitar Pitești – Politehnica București a fost celebrat evenimentul istoric prin care s-a creat Uniunea Europeană. Evenimentul a fost onorat de prezența distinșilor oficiali academici ai instituției: Rectorul Mihnea Costoiu, Prorectorul Coordonator- Cristian Negrescu, Prorectorul Centrului Universitar Pitești- Tudor Petrescu și Vicepreședintele Senatului UNiversitar- Alin Mazăre, care au adresat un călduros cuvânt de bun-venit participanților.